2013. október 18., péntek

Prológus

Hello!
Mint látjátok új blogba fogtam bele. Ez a történet messze eltér az előző blogomtól. Teljesen új történet. Lehet, hogy valaki csinált már ilyesmi kaliberű blogot, de én még hasonlót nem láttam. Fejezet számot nem mondok, majd annyi lesz, amennyit sikerül összehoznom. Fejlécem hamarosan lesz, addig várnotok kell manók.
Egy farkas életéről fogok írni, de nem úgy mintha az ő fejében lennék, hanem az árnyékává válok. Követem minden hová, ahová csak a fantáziám akarja. 
Hoztam nektek egy rövid prológust -ami igazából nem is egy igazi prológus,de megteszi- , amiből nem sok mindent lehet megtudni, de azért pár 'kulissza titok'-ba beavattalak titeket. A történeten belül lesznek nem nagyon kiolvasható nevek. Ha problémátok van vele,akkor csak szóljatok. Jó olvasást! 


Kriszti xx


Te mit tennél akkor, ha farkas lennél? Ha a szörnyű hideg ellen kellene védekezned? Ha meg kellene küzdened az éhség ellen?  Ha minden falat szinte aranyat érne? Ha a csapattársaiddal kell szembenézned a húsért? Ha csak a friss hústól kezdene újra rendesen áramlani a véred? Mit tennél? Vagy ha medvék ellen kell megküzdened a táplálékért? Ha az eszkimók támadásait kell kivédeni? Ha a sebeidet kellene ápolnod mínusz fokokban? Mit tennél?
 Villámnak ezeken a megpróbáltatásokon kellett átmennie. Vajon megküzdött velük? Vajon sikerül valaha is megbíznia egy másik farkasban, vagy örökre magányosan fog élni? A magányos vadászat során vajon meghal? Túléli a telet, vagy a hideg felül kerekedik rajta?
 Mindezt megtudhatod, ha követed a blogot.

2 megjegyzés:

  1. Kedves szerkesztő!
    Kértél cserét a blogomon: http://ltp-perfect.blogspot.hu/
    Kitettelek! :) xx

    VálaszTörlés